En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgi verecektir.

Yangın merdivenleri sıklıkla yangın dolapları, yangın bapları veya başka eşyalar aracılığıyla engellenebilir. Bu pozisyon yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her dem boydak bırakmalısınız.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında uyanıklık edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura özen edilmelidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Sosyete arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kavramak muhtevain tıklayın.

Taban özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok etkili sıcaklıklara karşı mukavemetli olarak insanoğluın emin kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni kapısı baştan sona yangın anında binayı bırakma eylemek için kullanılmalıdır. Gayrı nedenler ciğerin sarf etmek veya yangın merdiveni kapısını önüne engeller vazetmek, yangın kapısına giden koridoru boşuna malzemeler Yangın Çıkış Kapısı ile doldurmak, ihtiyaç takkadak bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Bir binada yahut çatı yeğinnda, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Eklenmiş-3/B ve Ek-3/C’bile tamlanan sürelere iyi olması mecburidir.

Yangın merdivenine giriş ile yan sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı eşyaü esasi cebinır.

 Binanın şerik merdivenlerinin yangın ve gayrı müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Döşeme kattaki dükkân ve benzeri yerlerde can sayısı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, yapı dışına vahit çıkış yerinde onaylama edilir.

Bu baplar, yangın merdiveni haliluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanların emniyetli bir şekilde hariçarı çıkmasını sağlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu nokta şiddetli kaliteli yangın kapılarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Bedelı etkileyen ana etken kapının ode dayanıklılık seviyesidir. Bu kızdırmae dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page